Inspiratiemiddag Verstegen bij Little C aan de Coolhaven in Rotterdam

We nodigen je van harte uit om kennis met ons, Verstegen accountants en adviseurs, te komen maken op 17 mei in Rotterdam bij Little C aan de Coolhaven. Misschien wordt dit wel jouw toekomstige werkplek! Maar ook op andere plaatsen in het land kan je bij Verstegen terecht.

Het wordt een inhoudelijke inspirerende middag waar je al veel van de accountancy-praktijk zal gaan zien en tegelijk kennis kunt maken met ons kantoor en onze mentaliteit.

We sluiten de middag informeel af met een drankje en pizza’s van de buren, Old Scuola die de beste pizza’s van Europa heeft. Klinkt goed toch?!

ONTDEK MEER OVER VERSTEGEN

Waar en wanneer?

Vrijdag 17 mei 2024 vanaf 14.30 uur
Little C aan de Coolhaven in Rotterdam

Het programma

14.30 uur – Ontvangst op ons kantoor in Rotterdam in de koffieruimte.
Even acclimatiseren, kennismaken met jou en met elkaar.

14.50 uur  –  Op naar de ‘workshopruimte’
We vertellen je kort iets over ons mooie beroep en over ons kantoor en wat je kunt verwachten ons werkt.

15.10 – Start inhoudelijk gedeelte
Verstegen heeft diverse opdrachtgevers. Misschien mag jij je wel verdiepen in de case van Verstegen Laptops B.V. Of ga je alle risico’s goed in kaart brengen om jouw controlewerkzaamheden voor de jaarrekeningen van Onno Zorgdrager (zorgondernemer in de kop van Noord-Holland) te gaan plannen.

16.30 uur – Napraten en …. pizza’s
Napraten onder genot van wat drinken en pizza’s van Old Scuola.

17.30/18.00 uur – Einde

Meld je hier aan

Schrijf je via onderstaande button in voor deze middag en noteer het vast in je agenda. Neem gerust een studiegenoot mee of vriend(in) die geïnteresseerd is om over te stappen naar de accountancy, we hebben plek zat.

Mocht je eerder al contact willen en benieuwd zijn naar de mogelijkheden bij Verstegen? Je kunt ons bellen, maar Whatsappen kan ook: 0625294605.

Tot snel!

AANMELDEN